Statistiken talar sitt tydliga språk

Det är lustigt hur besökarantalet här på min blogg minskat sedan jag började skriva om mer allvarliga saker förutom mode. Synd att vi människor inte orkar bry oss om saker som spelar roll och istället läsare bloggar om mode och skvaller.

Nu finns den i alla fall på
Bloggkartan. http://bloggkartan.se/registrera/7129/goeteborg/

Kommentarer
Postat av: Sandra

Dags att ge sig tillkänna....

Jag gillar din blogg just för att fokus inte ligger på mode, visst slinker det in ett och annat klädesplagg, men det är inte huvudingrediensen. Anledningen till att jag fastnade var de supersöta bilderna på Roy, han är ju så söt! Jag älskar djur! Och jag tycker att mode kan vara riktigt intressant, men det får inte ta över allt annat i vårat liv. Så många bloggar är alldeles för ytliga och visar nog tyvärr inte de fina och goa tjejer som gömmer sig där bakom.
Dessutom har jag precis förlovat mig och går också så smått i bröllopstankar, så jag läser jättegärna de inlägg du skriver om erat stundande bröllop.

Tycker att du skriver bra, en lagom blandning av ytlighet och innerlighet, precis så som jag gillar det!

Postat av: Josse

Jag är inne på din blogg minst 2 ggr/dag :)

2006-12-19 @ 22:04:26
Postat av: Åsa

Sandra: Oj, tack, det var kul att höra. Precis som du skriver känner jag. Det känns löjligt att bara fokusera på något så banalt som kläder när man har ett forum att säga annat, viktigt i också. Jag ska börja skriva mer om bröllopet, har du tips så kom gärna med dem!

Josse: Dig kan man alltid lita på.

2006-12-20 @ 09:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback