Rubrik här

Ja, då gick vi och förlorade den där satans matchen mot Kais Mora. I en härlig hall med över 500 pers på läktaren och bara innebandylinjer i golvet var det en kul match ändå. Fram till sista 15 minutrarna då vi klappade ihop förstås.

Jag misstänker, uan att kritisera mitt eget lag, att Kais Mora hade förberett sig mer än väl inför det här kvalet.

Kommentarer
Postat av: Sara

hmmm... jag är visst inte lika bra som du på att inte kritisera... Men ibland upplevs ju en annans persons verklighet coh sanning som en kritik av andra människor. Kanske borde tänka på det lite oftare. Nu fick jag dåligt samvete... Ha det bra!

Postat av: Åsa

Det behöver du inte ha, det finns nog en och annan som borde tränat mer i vårt lag, det vet vi. Men oavsett det så är det bara att inse att hela deras lag föreberett sig bättre än delar av vårt.

2007-03-25 @ 22:09:14
Postat av: Marre

Jag kan bara hålla med er, KAIS vill till elitserien...ville vi??? nog lite delade menigar i den frågan. vad kunde vi gjort annorlunda? typ sten hård träning veckorna innan, inte veckan innan. men så kan det gå o då vet man det till nästa gång...

2007-03-26 @ 20:33:23
Postat av: Åsa

Ja, man kan undra hur mycket vi vill dit i jämförelse med Kais. De har iaf förstått vad det innebär att ta sig dit: träning och hård träning och inställning.

2007-03-27 @ 12:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback