Amor is on the go

Det här känns positivt. 70 procent av svenskarna är för homoäktenskap. Bland svenska kvinnor är tre fjärdedelar för. Även om underlaget är litet är det sånt jag vill höra. Mindre hat mer kärlek och förståelse åt alla, för alla och gentemot andra.

любовь




 

Kommentarer
Postat av: Emil

Yo!

Jag förstår att de 70 %-en är nyheten, eftersom en uppgång registrerats, eller åtmistone impliceras. Men är inte de 30 %-en som är emot en större nyhet?

I min värld är det mest bokstavstroende som menar att gaykärlek är fel kärlek, för det står i bibeln (Sure, och tolvåriga flickor kan lyfta hästar!), och gamla stötar
(-Det är inte naturligt!) som är emot. Men inte är alla Runarar, Ing-Brittor, Alfar och Sveor 30 % av vårt kära folk? Finns det fler?

Har journalisterna blivit matade? Har alla bara köpt SvD:s resonemang rakt av?

Tillbaks till rulla köttbullar. De ska bli runda och lika stora allihop. De kommer att gifta sig! Bra med mos och ketchup.

E.

2008-01-21 @ 19:51:41
Postat av: Åsa

Det som kändes positivt var ju att det fanns en uppgång. Men att så många som 30 procent är emot är givetvis oacceptabelt för mig. I min värld är det också gamla störar som är emot och jag funderar ibland över hur man som yngre och välupplyst människa kan vara tycka illa om homosexualitet. Som du skriver- var finns dessa människor?

Jaja, vi tycker väl samma iaf. Det är också positivt.

2008-01-22 @ 10:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback