roma roma bellaAsså, detta är min bästa semesterbild. EVER. Ljuset, kompositionen, intensiteten, röven.


stinky stinky

Om man gillar Doce & Gabbanas parfym L'Impératrice kan man bosätta sig i mitt badrum just nu. Jag råkade precis putta ner en nästan full flaska i golvet och med misstänkt hjälp från djävulen har jag aldrig sett en parfymflaska vara så skör i kontakt med badrumsgolv.


700 dinarer. Poff. Borta.


Ironin i det hela är att jag i flera dagar lidit av att det luktat illa ur köksvasken vilket gör att jag hela tiden försöker få det att dofta fräschare hemma. När jag puttade ner flaskan hade jag precis gnidit citron på typ allt i köket och skulle ställa tillbaka en bodyspray, som jag sprutat på glödlamporna i köket, i badrumsskåpet.

No need to worry about odour no more.


karlar

Jag har alltid varit väldigt förtjust i typiskt manliga grejer som högtryckstvättar och även att backa väldigt fort med bilen.

David Batra i mitt favoritradioprogram På minuten.

våga leva på gränsen

Mitt antivirusprogram har börjat varna för Piratebay. "Your computer is at risk of being compromised, corrupted or having your identity stolen" står det och så får jag välja mellan två alternativ. Att säkert klicka mig tillbaka till föregående sida. Eller att ignorera varningen och klicka mig in i piratbukten (not recommended).

Hehe.

Nice try.

I ♥ TPB.

the second spitter

Varför kan jag inte äta grapefrukt utan att det skvätter i ögat? Även om jag vänder bort huvudet så lyckas alltid någon liten droppe fruktjuice träffa ögonen. Det är som om juicen stannar upp och byter riktning i luften, precis som den magiska Keith Hernandez-loskan i Seinfeld.

There have to had ben a second spitter.