snälla ta mig tusen dagar härifrån

Det är 1073 dagar kvar till jordens undergång. I alla fall om man tror på 21 december 2012. Själv tror jag just nu på Niburi, efter att ha förlorat mig i osäkra källor i cyberspace.

the bitch is back

Alltså, jag hade 19 besökare i bloggen för några dagar sedan. Och den har inte varit aktiv sedan sommaren 2008. Sjukt bra ändå.

Jag har så sakteliga börjat fasa ut en del av mitt liv som tagit enormt stor plats i nästan 20 år. Och andra saker får bli viktiga nu.

Som att jag plötsligt fick inspiration till att börja skriva den boken som funnits i mitt hjärta så länge. Plötsligt fanns första kapitlet där.

Jag ska inte försöka få den publicerad eller så. Nänä. Det är bara terapi och ett sätt att vara kvar lite grand i den där drömmen om vad man vill bli när man blir stor. Jag blev ingenting men jag kan skriva i alla fall.

hjärt- och själsjukdomarFast nu är hållplatsen gömd under snön och kylan och vinden.


no use

Jag hjälper folk att söka jobb till höger och vänster. Det känns jättebra att man litar på att jag med mina språkkunskaper och kloka hjärna kan göra ett ansökningsbrev och ett CV bättre. Och med tio års erfarenhet från att söka jobb så borde ju jag veta vad som gäller. Jag har fått lära mig otaliga gånger hur ett bra CV ska se ut.

MEN.

Jag har ju för fan aldrig fått ett jobb tack vare ett brev eller mitt CV. Alla jobb jag haft har varit via kontakter som inte ens behövt kolla nåt CV.

Så.

Jag förstår egentligen inte varför ni tror att jag kan hjälpa. Jag är ju totalt värdelös på att söka jobb.